perjantai 23. toukokuuta 2014

Juhlaa

Viime viikonloppuna vietettiin mun valmistujaisjuhlia kavereiden kesken äitin ja iskän tykönä. Saavuttiin Raumalle perjantaina illalla ja kauppaan ehdittiin vasta 20.15...meinasi tulla kiire, että ehdittiin tehdä kaikki ostokset kun lista oli hippasen pitkä! Noh, onneks kerittiin.

Lauantaina heräsin ysin aikoihin ja pikkuhiljaa aloitin valmistelut...Tarjolla oli salaattibuffetti ja kahvin kanssa suklaamuffinsseja. Piti olla myös tuulihattuja mutta niitä ei keretty tekemään. P:n olin valtuuttanut haastavimpien ruokien kokiksi ja itse paneuduin salaattiaineiden pilkkomiseen ja pihan ja sisätilojen koristeluun.

Saatiin kaikki hommat valmiiksi klo 17.30 ja vieraat oli kutsuttu viiden aikaan....noh onneksi ensimmäiset vieraat saapuivat vasta seitsemän aikoihin niin ei ollut mikään enää kesken...

Olipa kiva nähdä taas pitkästä aikaa kaikkia ihania tyyppejä:) Ja ensi viikonloppuna näen taas kavereita kun menen juhlistamaan yhtä pintakäsittelijäksi valmistuvaa ihanaa neitosta:) Juhlaa juhlien perään!

Lähdettiin jatkamaan vielä iltaa P:n ja yhden hänen kaverinsa kanssa Rauman yöelämään, ja täytyy kyllä todeta että tunsin itseni erittäin vanhaksi...siellä oli baari täynnä mun vanhoja pikkuisia tanssikavereita, jotka oli viimeksi 15-vuotiaita kun heidät olin nähnyt...huh...kaipa niillekkin näköjään oli tullut ikää lisää kun mullekkin kerran oli:)

Salaattibuffetti

Hauskat pillit

Juomapöydän koriste

Jälkkärimuffinit tarjoiltiin appelsiineista

Sain hianon kimpun kavereilta:)

Pihan koristuksia


Nimpparilahja P:ltä

Tein äitille tämsen äitienpäivälahjaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti