keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Viikon kuvia

Mun pikkuveli on ollut tällä viikolla kylässä täällä hämeessä ja me ollaan kierrelty kirppareita, käyty kalassa ja keilattu. Tänään käytiin kävelemässä Aulangolla ja sain vähän kuvattua kasvejakin:)

Ilma on ollut hieman huonon puoleinen koko viikon...vähän väliä on vettä ropsahdellut ja kylmä on ollut, eilen tuli jopa lunta ja lumisateen aikana vilkaisin lämpömittariin niin se näytti +1 astetta! Hullua, juhannusviikolla melkein pakkasta! Hiukan jo ehtisin pelätä että mun kaikki kukat kuolee ja varsinkin omat viljelykset ja tomaatit! Mutta onneksi lämpötila nousi pian +6 asteeseen ja kyllä kaikki näyttää ainakin tällä hetkellä ihan hyvinvoivilta:)

Parveke alkaa näyttää aika kesäiseltä:)


Salaatit kasvaa hyvin!




Ihana kukkatakki löytyi kirpparilta..

..sekä hauskanoloinen Pomelo puutarhanorsu -kirja

Kesäinen lumisade

Aulanko kukkii

Koiranheisi

Juhannuskanttarelleja! Kyllä on luonto hiukan sekasin kun yhden viikon aikana saa kuvatuksi kesäisiä kukkakuvia, lumisateen ja kanttarelleja!

Kaupasta löytyi ihan uusi tuttavuus: Portulakka, kyseessä on siis koriste versio ei vihannesportulakka jonka kouluajoilta opin. Tämä kuulemma kukkiikin kauniisti.

Löysin myös tämmöisen hauskan miniruukun joka oli ihan pakko saada!

Sisältä paljastui turvenappi ja kolme neliapilan sipulia:) Saa nähdä kasvaako näistä mitään...

Äitin ja iskän pihalta löytyi kivetysviikonloppuna siili, jonka asetin hianoon poseerausasentoon kuvausta varten:)

Huomenna lähdetään raumalle juhannuksen viettoon. Meillä ei ole oikein mitään suunnitelmia, mutta äitin ja iskän mökille olisi tarkotus mennä saunoskelemaan ja nauttimaan kesästä ainakin yhdeksi yöksi.

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti