perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kevätmessut 2013

Tänään oltiin P:n kanssa Helsingin messukeskuksessa Kevätmessuilla. Siellä oli Kevät puutarha, Oma koti, Oma mökki ja Sisusta messut. Hianoa oli!

Alkuun meinasi jäädä messut kokonaan välistä, kun oltiin eilen opiskelijapippaloissa ja venyi tuo herääminen hieman. Lähdettiin ajamaan juna-asemalle 7min ennen junan lähtöä. Ehdittiin just ja just kun otettiin muutama juoksuaskel parkkipaikalta..no ei saa elämä liian tylsäksi käydä niin pitää sitä välillä vähän jännitystäkin hommata ittelleen:)

Halusin pääasiassa sen takia messuille, kun siellä oli meidän koulun esittelypiste ja mun pari luokkakaveria hyöti sinne kasveja opinnäytetyökseen. Hyvin oli hyödetty! Ja jos joku ei tiedä mitä hyötäminen tarkoittaa niin se on periaatteessa kasvien talvetusta ja niiden kukintaan herättelyä tiettyyn ajankohtaan mennessä.
 Eli jos joku haluaa kokeilla niin leikkaa vaikka omenapuusta oksan, vie sen sisälle huoneenlämpöön, suihkuttaa oksan lämpimällä vedellä, laittaa vaikka pulloon, jossa on vettä, muovipussi oksan päälle ja suihkuttelee silloin tällöin, että nuput pysyvät kosteina ja noin viikon kuluttua siinä on pienet lehden ja kukan alut. Kannattaa kokeilla!

Mun piti ottaa paljon kuvia messuilta, mutta tuon aamuisen kiirehdinnän takia kamera unohtui tietenkin kotiin. Ostin kuitenkin pari kasvia ja niistä laitan kuvat!
Mun eka mummokukka! Jalohortensia.

Tää oli pakko ostaa kun oli niin hauska!

Purkista paljastui Kärpäsloukku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti