perjantai 19. heinäkuuta 2013

Parveke kuulumisia

Nyt ollaan ylitetty jo heinäkuun puoliväli ja parveke kukoistaa! Muutaman kasvin olen heittänyt jo mäkeen, muutama yrtti- ja tomaattikasvusto on jo syöty kokonaan ja pari syyskasvia on jo parvekkeella.

Köynnökset köynnöstävät ja kukkivat

"Mökkikukkia" seoksessa kukkii Ruiskaunokki

Hämähäkkikukka on avannut ensimmäiset kukintonsa. Mulla on noita kasveja kaks kappaletta ja ne on molemmat ihan täynnä perhosentoukkia:( Lehdet on syöty kamalaksi ja olen yrittäny nyppiä toukkia poies, mutta ei niistä kaikista eroon pääse...

Koristekurpitsa on levittäytynyt melko isoksi

Yrttirunsautta

Kurkun kukka

Jättitomaatti...mahtaako ehtiä kypsyä ennen kun paleltuu...

Ihmekukka, jonka kylvin, on kasvanut pituutta koko ajan, mutta ei kuki vielä.

Isokirjopeippi on jo tosi iso!

Suikeroalpi kukkii keltaisin kukin

"Kukkia isoäidin ajoilta" seoksessa kukkii hassun värinen sinivalkoinen ruiskaunokki 


P:n grillikuva
 Käytiin P:n kanssa kiertämässä täällä hautausmaita, koska sillon kun olin työssäoppimassa kasvihuoneella sain tehdä tilauksen Hämeenlinnan seurakunnalle. Istutin viisi isoa muoviruukkua. Kukaan ei siellä tiennyt minne paikkoihin ne menee.

Eka käytiin kahdella päähautausmaalla, mut ei löytyny. Sitte kekkasin et jos ne onkin kirkkojen tykönä ja muistin et meijän lähellä on hautausmaa jossa on myös kirkko. Ja siellähän ne oli kaikki viisi!
Mun hiano istutus:)



 Käytiin myös Aulangolla moikkaamassa taas Ainoa ja Jannea. Ne oli saanu neljä poikasta! Sitte meni viikko ja luin lehteä...kaks oli taas tapettu:( Ja nyt syyllisiksi epäillään korppeja tai lokkeja, koska Janne oli seuraavana päivänä tapahtumasta käyttäytynyt agressiivisesti ja jahdannut ja nokkinut lammen muita lintuja.
Äiti lapsineen    



Lopuksi vielä kuva-arvoitus:

Mikä on meidän parveke?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti