keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Mökkeilyä

Viime perjantaina oli Raumalla Mustan pitsin yö. Meidän oli tarkotus mennä P:n kanssa vaan käväsemään siellä ja jatkaa matkaa P:n mökille. Noh, siellä olikin vaikka kuinka paljon meijän kavereita niin oltiinkin sitten vähän myöhempään ja mökille päästiin vasta kolmen aikaa yöllä:)

Oli maailman ihaninta nähä kaikkia ihania tyyppejä ja kaikki oli niin iloisia:) Ja erityisesti mahtavinta oli kun näin niin pitkästä aikaa kaks mun lukiokaveria, jotka on ihan maailman parhaimpia ikinä! On niin harmi kun näen heitä tosi harvoin, mutta syyksi voi kai laittaa sen et asutaan kaikki tällä hetkellä eri paikkakunnilla...toivottavasti tulevaisuudessa asia muuttuu parempaan päin ja nähtäisiin tosi paljon useammin:)

Oli kiva mennä mökille, kun ei olla sinne vielä tänä kesänä keretty lainkaan ja oltiinkin sitte lauantaista tiistaihin saakka, kun P sai otettua pari päivää vapaata töistä. Ja kaikkein parhainta tässä oli vielä se, että P:n serkku on rakentanut paljun ja se on tällä hetkellä siellä mökillä säilössä:) Siellä mä makoilin joka päivä monta tuntia ja join viintä!

 Kesti vaan pikkasen sen paljun täyttäminen, kun letku oli niin ohkanen ja P unohti ostaa paksumman vaikka sen piti...odotettiin jotain kuus tuntia et siellä olis tarpeeksi vettä...oli kyl pakko kantaakkin pari ämpärillistä kun ei jaksanu odottaa enää kauempaa:)

Pestiin mattoja

Syättiin perunoita ja yks oli sydämen mallinen:)

Joutsen perhe kävi rähisemässä rannassa, mut P ajoi ne poies

Miniloman aikana oli taas tapahtunu kaikenlaista parvekkeella...sinne oli eksyny ansarijauhiaisia jotka on aikast ikäviä tuholaisia. Toivottavasti ne ei leviä sisälle:( Sitten kurpitsan alkuja oli tullut lisää ja muutama kurkun alkukin löytyi:) Ja taas oli auennut pari uutta kukintoa "Mökkikukkia" seoksesta.

Ansarijauhiaisia

Pikkukurpitsa

Kurkkuvauva

"Mökkikukkia" seos

"Mökkikukkia" seos

Variksenkukka
Mun loma onkin ihan pian loppu! Maanantaina alkaa koulu ja siitäpä alkaakin heti kahden viikon rutistus sidontatöiden näytöllä.

Mun piti loman aikana tehdä neljä istutussuunnitelmaa, kartoittaa hautausmaan kasvisto ja tehdä siitä kirjotelma sekä haastatella pihan omistajia pihastaan ja muutos toiveistaan ja kirjottaa siitä kirjotelma...noh, kävin kuvaamassa ja kirjottelemassa muistiinpanoja Lapin hautausmaalla tossa viikonloppuna ja olen ostanut paperit jo valmiiksi suunnitelmien piirtoa varten, mutta muuta en ole saanu aikaseksi..Mihin tääkin kesä oikeen meni!

 Jospa nyt kun  koulu alkaa niin saisin itteäni vähän niskasta kiinni ja tekisin tekemättömät työt. Palutukset on vasta syyskuussa, mutta hommaa on ihan kauhiasti ja aikaa ei enää niin paljoa...

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Meinasin laittaa syrämmiä mut tää pöhlö näyttää ne vaan pienempi kuin kolme.. :P mutta tiiät kyl, i laav juu :)

    VastaaPoista