keskiviikko 21. elokuuta 2013

Lepaa 2013

Ny ne on vihdoin ohi! On se kivaa et Lepaal tulee kerran vuodes pali ihmisiä, mut on se kivaa kun ne lähtee myös poies:) Lepaan messut on pääasiassa tarkotettu puutarha-alan ammattilaisille eikä sieltä harrastajille löydy oikeen mitään. Sin tulee joka vuosi kauhia määrä koneita ja laitteita joilla voi esim. muokata maata ja kaiken näkösiä moottorisahoja ym. muita vempeleitä on paljon. Joka vuosi koneet vaan kasvaa ja määrä lisääntyy...toivottovasti eivät muutu pian maatalousmessuiksi:)

No joo..eli meillä oli se näyttö koristelusta ja sidontatöistä. Sain kiitettävän! :)

Meidän ryhmä siis koristeli Lepaan kartanon, jossa oli messujen ajan näytteilleasettajien buffetruokailu ja muutenkin paikka taisi olla myös messuvierailijoiden käydyin ruokapaikka eli aika moni näki meijän koristelut! Ja tietty kaikki ketkä kävi kaljateltalla näki kanssa osan koristeluista, koska kaljateltta oli kartanon takapihalla ja sekin kuului meidän alueeseen.

Näytön koristukset:
Eteinen



Aulan piano

Aulan baaritiski


Ruokapöytäkoristeet salissa

Tämmönen piti olla buffetpöydän koriste...

...mut tämne se oli koska eräs henkilö kartanolla halusi siitä korkeamman ja mehän tehtiin siittä sit äkkiä korkeampi pilaamatta ideaa:)

Pääoven koriste


Takapihan kaljateltalla oli samanlaiset

Muita messun koristuksia joita tein:

Otin lehdestä mallin ja tein saatavilla olevista materiaaleista saman tyyppisen..mallina oli vaaleanvihreistä askarteluoksista väännetty hedelmäkulho, jossa oli limejä

Se päätyi toimiston tiskille


Asetelma joka löytyi kanssa toimistosta

Toiseenkin altaaseen tehtiin kelluvat asetelmat

Verbaalinen asetelma

Otoksia messuilta:

Tämsen roskiksen haluan joskus pihalleni!

Kaljateltal ol vippialue:)

Messuostokset:

Viinitilalta löytyi hianot korvikset!

Ja toisetkin!

Ovistoppari norsu joka oli pakko saada kun se on niin söpö:)

Vuorityräkki

Maissi

Maanataina alkoi toinen työssäoppimisjakso avomaatuotannon harjoittelulla, jonka suoritan koulun taimistolla. Seuraavat viisi viikkoa vietän siis siellä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti