perjantai 9. elokuuta 2013

Touhukas viikko

Huh, miten aika menee nopiasti! Me ollaan oltu jo yli vuos naimisissa! Elikkäs 4.8. oli eka hääpäivä...Meillä oli suunnitelmissa mennä lauantaina 3.8. Hyvinkäälle asuntomessuille, koska ne on ihan Hämeenlinnan lähellä ja sunnuntaina 4.8. oli tarkotus mennä Lintsille. Ruvettiin laskemaan rahojamme lauantai aamuna ja tajuttiin että ei oo varaa mennä molempiin, joten tietty mentiin sitte Lintsille, lapsenmielisiä kun vielä ollaan:)

Yllätyin kuinka paljon huvipuistoalueella oltiin panostettu istutuksiin! Siel oli ihan mahtavia kukkivia ihanuuksia! Onneks otin kameran mukaan:)



Iso käpylehmä!

 Hääpäivä vietettiin ihan rauhallisissa merkeissä kun kerta oltiin oltu lintsillä jo edellisenä päivänä. Nukuttiin pitkään, syötiin ja löhöttiin.
Hääpäivän aamupala

Sain lahjaksi auringonkukkia:)
Parvekkeella ei ole nyt tapahtunut mitään merkittävää. Ansarijauhiaiset (jotka osottautui myöhemmin mansikkajauhiaisiksi) ovat häipyneet, kirvoja on tullut taas lisää, mutta olen antanut niiden olla, en jaksa enää taistella vastaan ja muutama uusi kukinto on taas auennut.

Ostin kirpparilta lyhtykoison joka alkoi kukkimaan

Isokirjopeipit kukkii
Mulla alkoi koulu maanantaina ja meillä on ollut erittäin touhukas viikko sidonnan parissa. Ollaan suunniteltu, hinnoiteltu ja valmisteltu näyttökoristelut ja itse näyttö tilaisuus oli tänään. Ja ensi viikolla vielä viimeistellään koristelut.

Kaikki meni ihan kivasti muuten näytössä, mutta olen hiukan pettynyt muutamiin asetelmiin...Käytettiin niissä ulkoa kerättyä kärhöä, mutta ne ei asettuneet siten asetelmiin kuin olisin halunnut...

Meidät siis jaettiin alkuviikosta ryhmiin ja joka ryhmälle annettiin alue joka pitää koristella ensiviikolla pidettäviä Lepaa 2013 näyttelyitä varten. Minä olen kolmen hengen ryhmässä ja meidän paikkamme on Lepaan kartano (eteinen, aula, buffetpöytä ja 26 ruokapöytää) sekä kaljateltta joka tulee kartanon taakse messujen ajaksi.

Meidän piti suunnitella piirtämällä ja kirjoittamalla asetelmat ja koristukset sekä tilata tarvittava määrä materiaaleja (kasvit+muut tarvikkeet), kerätä ulkoa materiaalit joita voi sieltä hyödyntää, hinnoitella kaikki ja toteuttaa.

Ruokapöytien asetelmat

Buffetpöydän asetelma


Eteisen asetelma

Aulan baaritiskin asetelma


Maanantaina on arviointikeskustelut...saas nähdä miten mun käy!

Tosiaan kun kerta ens viikolla on ne messut ja Lepaa täyttyy ihmisistä niin me ollaan väsätty koristeita myös messuja varten viikolla eli kaikki aika ei ole mennyt pelkästään näyttöä varten.

Kerättiin osmankäämin lehtiä, riivittiin ne ja kieputettin putkien ympärille. Nyt ne kuivuu ja niistä tulee kiharoita joita käytetään esim. kimpuissa tai asetelmissa


Asetelma koulun toimistoon

Kelluvia allasasetelmia


Kimppu viinitilalle myyntiin

Kimppu viinitilalle myyntiin

Asetelma koulun päärakennuksen aulaan

Ens viikolla jatkuu hommat sidonnassa ja Lepaalle tulee kauhia vilinä kun kaikki suomen viherammattilaiset koneineen saapuu Lepaalle! Pistän sitte kuvia valmiista näytöstä ja vähän myös messuista:)

Huomenna suuntana Ulvila ja P:n serkun häät!

Täsä viäl pari huonekasvikuvaa:

Sain sidonnan opettajalta Herttaköynnöksen pistokkaan ja näin se kuulemma juurtuu ja alkaa kasvaa!

Rakkaustarina! Mun Punalehti ja Laskuvarjokukka ovat löytäneet toisensa ja lähentyneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti