perjantai 15. marraskuuta 2013

Suunnittelua, suunnittelua...

Nyt on palattu koulun penkille ja sen kyllä huomaa! Hommia on ihan riittämiin. Meillä jatkui viime keväänä alkanut pihasuunnittelukurssi ja tuo kurssi kyllä työllistää ihan mukavasti kaikki illat. Kesällä iski totaalinen laiskuus ja jätin rästiin kolme isoa tehtävää tuon kurssin osalta. Palautuspäivä oli syyskuussa....vieläkään en ole kunnolla alottanut tehtäviä, valmisteluja olen tehnyt hieman. Nyt tavoittena on saada tehtyä rästihommat ennen joululomaa. Ja pienenä paineena tulikin tietty uusi iso homma tuon kurssin osalta joka pitää olla myöskin tehty melkein kokonaan ennen joulua...kiva!

Elikkäs, rästihommana pitäisi suunnitella ja piirtää neljä perennapenkin istutussuunnitelmaa, kirjoittaa raportti kotipaikkakunnan hautausmaan kasvillisuudesta ja niiden sijoittelusta sekä haastatella pihan omistajaa ja kirjoittaa raportti hänen mietteistään pihansa suhteen.

Istutussuunnitelmia varten olen ostanut paperit valmiiksi ja hieman tutustunut mahdollisiin perennoihin. Hautausmaalla kiertelin kesällä ja kuvasin ja kirjoitin muistiin asioita ja haastattelin meidän äitiä ja iskää ja kuvasin meidän kotipihan. Alussa siis ollaan. Nyt pitäisi vielä päästä loppuun:)

Uutena tehtävänä meille annettiin erään hämeenlinnassa sijaitsevan tontin pohjapiirros ja siihen pitää suunnitella uusi piha, tehdä työselostus ja kustannuslaskelma. Suunnitelman luonnos pitää olla valmiina jouluun mennessä ja joulun jälkeen piirretään puhtaaksi ja tehdään loput hommat.

Aika kiirusta siis pitää...mutta ihan kivaa ja haasteellista!

Pohjapiirros

Tässä vaiheessa ollaan. Olen suurentanut pohjapiirroksen isommalle paperille.

Kävin kirjastosta hakemassa vähän apua inspiraation löytymiseen.
P yllätti ja osti mulle tänään muutenvaan-kukkia:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti