sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Supermessut

Olin äitin, iskän, pikkuveljen ja P:n kanssa Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa Supermessuilla lauantaina. Yhdellä lipulla pääsi puutarha-, kotimaan matkailu-, kirja- ja viinimessuille sekä Tampere bike show tapahtumaan.

Puutarhamessujen takia tuonne lähdettiin, mutta kyllä mun mielestä voiton vei tällä kertaa kotimaan matkailumessut. Puutarhamessut oli pettymys. Siellä oli mielestäni liian vähän näytteilleasettajia. Kauheasti oli pihakalusteita esillä ja hieman myöskin koneita ja laitteita. Olisin kaivannut enemmän ja monipuolisempia kukka- ja puutarhatuotemyyjiä.

Äiti osti mulle 50 kappaletta tulppaaneja pian häämöttävän valmistumisen kunniaksi. Tulppaani myyjänä oli vanhempi mies jonka olemus viesti hieman hippiyttä ja lyhyen keskustelun myötä hippiys vain vahvistui. Äiti kertoi myyjälle, että valmistun pian puutarhuriksi. Mies alkoi heti kritisoida Lepaan puutarhakoulua, koska siellä kuulemma opetuksen taso on todella huonoa. Sitten se setä antoi mulle vielä ohjeita tulevaisuutta varten. Ei kuulemma kannata aloittaa tulppaanin tai ruusun viljelyä vaan kannattaa keskittyä esimerkiksi kannabikseen, koska sillä tienaa hyvin. Joo-o. Ei ole ihan mun juttu kuitenkaan. Äiti tokaisi sille heti että hän ei ihan suosittele tyttärelleen tuota uraa, mutta kiitos vinkistä vaan. Äiti myös paljasti sedälle että valmistun juurikin Lepaalta ja mies meni hiukka noloksi:) Noh, kyllä täytyy myöntää, että ei se opetuksen taso ihan kaikilla kursseilla ole ollut kauhean hyvä, mutta kyllä se on itsestäkin paljolti kiinni mitä tuolta oppii.

Söpö etukuormaaja

Ruduksen kivipiha

Siellä oli ideapihoja

Lomapiha

Lomapiha


Ekopiha



Ekopiha
Ekopiha

Ekopiha

Ekopiha
Kaupunkiviljelypiha


Kotipiha
Kukkaseinä

Kukkaseinällä kasvoi myös salaattia

Hauska idea yhdistää kukkaruukku ja vesisäiliö

Parveke/terassi malli
Parveke/terassi malli

Mun lemppari näytteilleasettaja oli Suomen orkideayhdistys

Ihana esillepano!

50 tulppaania

Lajikkeena on Rokokoo

Joukosta löytyi myös yksi muukalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti