maanantai 1. syyskuuta 2014

Kukkaostoksia:)

Sainpas revittyä itseni parvekkeelle viime viikolla ja siivottua kuihtuneet kukat pois! Tulipas hyvä mieli kun sain parvekkeen taas nätiksi:) Kyllä sieltä aika kasa tavaraa taas lähti mutta jäikin vielä hiukan kukkia. Nyt tarttisi vielä roudata jätepussukat roskikseen ja pestä kaikki ruukut ja muuttaa ne raumalle ettei tartte sitten niin isoa muuttokuormaa roudata kun lähtö viimein tulee täältä. P saa kyllä kantaa pussit roskiin kun mulle ne on vielä liian painavia:) Pitää alottaa lihasten takaisin treenaaminen piakkoin.

Käytiin myös koko perhe Kodin Terrassa ja ostin pari kukkaa. Syklaamin parvekkeelle ja korallimättään sisälle. Lupasin itselleni viime syksynä etten enää osta ikinä korallimätästä kun saan sen aina tapettua parin viikon jälkeen...no olihan taas pakko kuitenkin yrittää kun ne on niin söpöjä! Laitoin sen nyt lasipurkkiin että josko se siellä viihtyisi vähän paremmin.

P kävi ostamassa torilta auringonkukkia yhtä kuvaussessiota varten ja ne pääsi koristamaan keittiön pöytää:) Kyllä nuo kukat vaan piristää ihmeesti hiukan alakuloista ja väsynyttä mieltä:)

Siisti parveke



Syklaami

Kesän viimeinen daalia
Korallimätäs
Kuvausrekvisiitta auringonkukkia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti