tiistai 9. syyskuuta 2014

Puutarhajuhlat

Viime viikonloppuna suunnattiin ekaa kertaa lisääntyneenä Raumalle. Hiukan jännitti miten kaikki menee mutta ihan hyvin selvittiin vaikkakin hiukan oli iltakiukkua ja flunssaisia ihmisiä. Syynä Raumalle menoon oli äitin ja iskän pihan uudistamisen jatkaminen. Tällä kertaa hommana oli nurmikon perustaminen vanhan nurmikon tilalle.

Multaa oli tuotu noin 40 kuutiota ja se oli kasassa pihan paikoitusalueella. Siitä se piti lapioida ja kärrätä kottikärryillä pihan puolelle. Homma alotettiin perjantaina illalla ja loppuun saatiin sunnuntaina päivällä ja sen jälkeen kylvettiin. Lauantaina aamulla näytti homma vähän heikolta, koska P:lle tuli perjantaina illalla lämpöä ja heikko olo ja iskä oli nukkunut huonosti perjantai-lauantai välisen yön kun sille oli tullut kipeä ja tukkoinen olo....pikkuveli oli ollut kipeä viikolla ja sillä oli vielä kova yskä ja minä olen vielä hiukan toipilas kolmen viikon takaisen ponnistuksen takia. Homma eteni lauantaina hitaasti mutta varmasti ja onneksi saatiin urakka kuitenkin tehtyä ajallaan:)

Lauantaina isosisko lapsineen ja mun pari kaveria kävi myös moikkaamassa mua ja uutta tulokasta ja jossain vaiheessa meidän kotikadulla oli monta autoa peräkkäin parkissa, kun autot ei kerta pihaan mahtunut. Naapurin vanha mummo oli kysynyt lapseltaan, joka polki meidän talon ohi ja jäi juttelemaan meidän kanssa, että mitkäs juhlat Toivosilla oikein on kun on katu täynnä autoja. Lapsi oli vastannut äidilleen, että taitaa olla puutarhajuhlat siellä:)

Pieni kasa multaa

Tohon se pitäisi levittää..

Ja valmista tuli!

Istutusaltaat kukkii!

Lumikärhö

Elokuunasteri
Nyt vaan odotellaan että nurmikko kasvaa! Parin viikon päästä istutan sipulikasvit ja myöhemmin syksyllä on pensaiden siirtohommia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti