torstai 25. syyskuuta 2014

Ristiäiset

Viime sunnuntaina neiti sai nimen. Sitä juhlittiin parinkymmenen ihmisen kanssa mun vanhempien luona. Äitillä oli stressi. Me lähdettiin P:n, V:n ja pikkuveljen kanssa lauantaina sieneen, pakoon äitin stressiä. Kanttarelleja ei löytynyt ja mettä oli täynnä harmaata hometta jota jotkut sienet oli levittänyt. Minä tein kukka-asetelmia juhlaa varten.

Sunnuntaina kun juhla läheni oli pikku V:llä mahavaivoja ja hän ei suostunut nukkumaan kunnolla. Noh, siitähän seurasi iso itku ja parku joka kesti koko kastetilaisuuden ajan. Sylikummilla oli hiki, onneksi meidän "pakanakummi" :) auttoi ja kuivasi hikeä ja yritti laittaa V:lle tuttia suuhun. Pappi keskeytti tilaisuuden nimen annon jälkeen ja minä vein V:n rauhoittumaan ja muut jatkoivat tilaisuutta. Heti kun päästiin V:n kanssa peräkammariin niin eikös hän rauhoittunutkin..taisi olla ramppikuumetta:)

Homesieniä
Neidin juhla-asu

Kastepöydänasetelma

Keltainen kimppu


Pihlajanmarjat purkissa


Kahvipöytää
Peikkotyttö kakulla


Ulkonakin oli siistiä


Laitettiin taas yksi istutusallas kuntoon! Kartiovalkokuusi.


Toinenkin allas sai hieman täytettä. Äitin kurjenmiekat pääsi siihen.

Kotiin saavuttaessa kurkkasin parvekkeelle ja siellä oli taas tomaatteja kypsinä. It´s a boy!


Viikon päästä suunnataan taas raumalle kun P:llä on varpajaiset. Silloin jatketaan myös pihahommia ja tällä kertaa leikataan ja siirretään marjapuskia:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti