lauantai 4. toukokuuta 2013

Orvokkeja!

Jippii! Nyt on kesän ekat kukat parvekkeella! Ensin kävein ostamassa vaan yhteen parvekelaatikkoon, mutta tänään oli pakko käydä hakemassa vielä hiukan lisää:) Nyt kukkii kolme laatikkoa! Ja pari kumpparia jotka jäi muistoksi meidän häistä.

Meinasin jo turhautua orvokkienhaku reissulla ja tulla tyhjin käsin kotiin. Ensin ehdotin P:lle että kävellään meidän lähi kukkakauppaan. P epäili, että siellä on varmasti tosi kallista, kun se on niin pieni kauppa. No sitten päätettiin lähteä autolla Agrimarkettiin. Siellä oli paljon orvokkeja, mutta vaan muutamia värejä ja ne maksoi enemmän kuin ne jotka olin ostanut Kodin Terrasta pari päivää aikasemmin.
Päätettiin jatkaa matkaa ja mennä taas sinne Terraan, josko sin olisi tullut uusi toimitus, kun edellispäivänä siellä oli enää muutama orvokki jäljellä. Noh, eipä ollu tullu uutta toimitusta, eli matka jatkui taas ja nyt Tarjoustaloon, jossa olin nähnyt mainoksen halvoista kesäkukista. Perillä odotti muutama nuupahtanut kukka.
Sitten keksin, että käydään katsomassa Jukolan kukkatalossa, kun en ole siellä vielä ikinä ollut...se oli kiinni....Ajattelin et ihan sama sitte, ajetaan kotiin ja pysätään matkalla siin meidän lähikukkakaupassa ja makso mitä makso!
 Yllätys, yllätys, siellä oli kaikkein halvinta ja eniten väri vaihtoehtoja! Mahtavaa, olis säästynyt aika ja bensa kun oltais vaan reippaina kävelty ekaan paikkan! No, mutta sainpas orvokkini:)

Juotiin myös kahvit parvekkeella. Oli jo ihan lämmintä vaikka aurinko ei koko aikaa paistanutkaan:) Kyllä se kesä sieltä sittenkin tulee myös tänä vuonna!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti